Skip to content

Politie stelt onderzoek in naar poging autobrand Weert

Redactie
14 oktober 2012 | 14:11

Advertentie

Van vrijdag- op zaterdagnacht omstreeks 02.40 uur heeft er een poging tot brandstichting van een personenauto plaats gevonden op de Penitentenstraat in de wijk Fatima. De politie stelt nu een onderzoek in naar deze poging. Een getuige had rond 2.40 uur gezien dat een onbekende man probeerde een geparkeerde auto op de Penitentenstraat in brand te steken. Op het moment dat hij werd aangesproken, trok hij zijn capuchon over zijn hoofd en wist te vluchten in de richting van het kanaal waarna hij linksaf richting Houtstraat rende.

Het betreft een man met een smal postuur van ongeveer 1.85 m. lengte. De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld. Daarnaast is er met een speurhond in de omgeving gezocht. Ook het buurtonderzoek dat de politie heeft gehouden heeft op dit moment nog niet geleid tot een aanhouding.

Getuigen of zij die informatie hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via tipsbranden@limburg-noord.politie.nl of telefoonnummer 0900-8844. Ook kan geheel anoniem een melding worden gemaakt bij de onafhankelijke Stichting M. via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

Foto: Weert de Gekste

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie