Skip to content

Eetcafé De Kleine Winst Nederweert

Redactie
8 november 2012 | 10:20

Advertentie

Eetcafé De Kleine Winst bestaat dit jaar 35 jaar. Paul van der Sande is vijftien jaar exploitant van het café. De Kleine Winst is meer dan een café. Voor een grote groep bezoekers is het café een tweede huiskamer. Er is een gezellige bar met vaste klanten uit Nederweert, Ospel, Nederweert-Eind, Budschop en omgeving.

Behalve vaste klanten zijn er daarnaast actieve en sportieve bezoekers, van wie velen ook tot de vaste klanten behoren. Zij kaarten en darten. Spelers van voetbalclub Merefeldia, van de handbalclub met dezelfde naam en de tennisclub komen bijeen om na te praten over de wedstrijd. Er was een wielerclub die bijna wekelijks De Kleine Winst als start en finish gebruikte. De naam: WVDV of voluit Weg Van De Vrouwen! De club is niet meer, misschien zijn de leden te oud geworden of verstandig of… ze mochten niet meer van thuis. Individuele leden fietsen wel vanuit De Kleine Winst en terug.

’Gewone’ fietsers, ook groepen, op toertocht door Midden-Limburg gebruiken het café als pleisterplaats. De Kleine Winst geeft zelfs een eigen fietsroute uit. Regelmatig spelen muziekbands in het café, met meest regionale muzikanten, van wie enkele meer dan regionale bekendheid zijn gaan genieten.

Het eetcafé biedt plaats aan plm. veertig gasten. Op het buitenterras zijn 85 plaatsen, op zonnige dagen en warme avonden te weinig. Bij feesten kunnen bijna tweehonderd gasten terecht, wel veel op staanplaatsen.

Natuurlijk kun je Eetcafé De Kleine Winst ook volgen via Facebook. Klik hier en druk op LIKE.

Vanaf 16 november starten ze met Fridays Unlimited, culinair genieten met de keuze uit 20 kleine Dishes. Kijk hier voor meer informatie.

 

Advertentie

0 Reacties


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie