Vrijdag 8 maart om 11:30 uur opent IJssalon Florence Nederweert haar deuren voor haar 29ste ijsseizoen. De hele zomer zorgt meesterijsbereider Marcel Janssen voor gevulde vitrines met roomijs, sorbetijs, ijs op geitenmelkbasis en suikervrij ijs. Ze hebben met hun ambachtelijk bereide ijs al 4x goud gewonnen.
IJssalon Florence is erg fanatiek in de ijsbranche. Zo zijn ze dit jaar genomineerd voor “Beste ijssalon van Nederland“. Tussen 11 en 23 Maart zullen de vijf genomineerde ijssalons beoordeeld worden op de toepassing van de hygiënische aspecten, klantvriendelijkheid en communicatie binnen hun bedrijf. Dat gebeurt ondermeer met een onverwachte hygiënekeuring en een mystery-bezoek.
Op maandag 25 maart 2013, de eerste dag van “De Week van het Ambachtelijk IJs”, zal op het IJscentrum in Wageningen de feestelijke bekendmaking plaatsvinden van “De IJssalon van het Jaar 2013”. Deze titel hebben ze al 2x gewonnen.
Zin gekregen in een overheerlijke ijscoupe? Nieuw op de kaart: Babaribes, een overheerlijke ijscoupe met kruisbessen, vanille, bosbes en kwarkcitroen ijs met huisgemaakt baba’s in limoncello siroop met slagroom en kruisbessencompote. Tijdens de vakwedstrijden heeft Marjo met deze ijscreatie de 2de plaats behaald. Om dit met jullie te vieren betaal je in de maand maart voor 2 Babaribes € 10,00.
Er zijn nog geen reacties geplaatst