Skip to content

Dit jaar geen Kermis in Nederweert-Eind

Redactie
13 mei 2013 | 12:28

Advertentie

Nederweert Kermis 2012 173Dit jaar zal er geen kermis zijn in Nederweert-Eind. Belanghebbenden hebben van alles geprobeerd om een alternatief programma te maken maar uiteindelijk is het niet gelukt om ook een aantal kermisattracties daar te krijgen.

In 2011 is als onderdeel van de bezuinigingstaakstellingen besloten om het organiseren van de kermis in Nederweert-Eind en Leveroy over te dragen aan lokale organisaties. De gemeente biedt daarbij wel ondersteuning. Zowel in Nederweert-Eind als Leveroy zijn diverse ideeën geopperd en uitgewerkt.

Volgens wethouder Wernink hebben de initiatiefnemers veel tijd en energie gestoken in de organisatie van de kermis. “Het is dan ook jammer te constateren dat de kermis in Nederweert-Eind in 2013 niet kan plaatsvinden in de opzet die ze voor ogen hadden.

Wel muziekactiviteiten

De initiatiefnemers willen het kermisweekend in Nederweert-Eind overigens niet loslaten. In het weekend van 7 tot en met 9 juni vinden er o.a. enkele muziekactiviteiten plaats. En in 2014 zullen er in ieder geval weer kermisactiviteiten plaats gaan vinden in Nederweert-Eind. “De gemeente zal waar nodig het initiatief ondersteunen om te zorgen dat er in 2014 weer activiteiten plaatsvinden”, aldus wethouder Wernink. De organisatie van de kermis in Leveroy in 2013 is bijna afgerond, binnenkort lees je hierover meer.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie