Skip to content

Four Seasons Party bij Café De Prins Ospel

Redactie
31 juli 2013 | 10:01

Advertentie

Four Seasons Party OspelOp 10 en 11 augustus a.s. zal in Ospel een grandioos Four Seasons Party plaats gaan vinden bij Café de Prins in Ospel.

Zaterdag 10 augustus is de 2e editie van “The Source of Summer Outdoor”. Vanaf 13.30 uur zullen verschillende dj’s het podium beklimmen. Robin Rox, Dj Uri, The Housebastards, René Kuppens en Puresang zullen hun beats laten klinken. De artiesten zullen mentaal en fysiek bijgestaan worden door MC Boogie.  Vanaf 21.30 uur zullen “The Deejays” een spetterende afterparty verzorgen die tot in de late uurtjes door zal gaan.

Four Seasons Party

Zondag 11 augustus is de dag dat we één van de beste Nederlandse piano entertainers naar Ospel halen. Joël Borelli met “The Joël Borelli Show!” De live sensatie van dit moment. De piano entertainer verovert Nederland in razend tempo met zijn one-man show. De jonge Eindhovenaar zet elke locatie op geheel eigen wijze op z’n kop.  Het repertoire bevat de internationale pianohits in alle genres, en in de meest verassende uitvoeringen gebracht. Vrijwel alle verzoekjes van het publiek worden live gespeeld! Met zijn gevatte humor en ondeugende presentatie brengt Joël Borelli een verfrissende mix van popmuziek met cabareteske en hilarische publieks interactie.

Kaarten voor deze evenementen zijn verkrijgbaar bij Café De Kleine Winst in Nederweert en Café De Prins in Ospel. Zowel dagkaarten als passe-partouts voor beide dagen zijn verkrijgbaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie