Skip to content

Vriendjes en vriendinnetjesdag bij de Bevers

24 september 2013 | 14:06

Scouting NederweertZaterdag 28 september mogen de bevers van Scouting Nederweert hun klasgenootjes, broertjes, nichtjes, buurjongetjes, vriendjes of vriendinnetjes meenemen om gezellig een middagje mee te doen.

Scouting Nederweert

De bevers vormen de jongste speltak van Scouting Nederweert. Kinderen tussen de 4 jaar (groep 1) en 7 jaar komen elke zaterdag van 12.30 tot 14.00 uur bij elkaar op scoutcentrum de Boelenbeem aan de Bredeweg 29. Hier wacht hen elke week een creatief, leerzaam en (gepast) avontuurlijk programma waarbij de bevers samen met elkaar en de enthousiaste leiding veel lol hebben.

Tijdens de vriendjes en vriendinnetjesdag wordt er een speciaal programma georganiseerd  met als thema de Middeleeuwen, de tijd dat koningen, koninginnen, ridders en prinsessen nog heersten! Dus heb je zin in een spannend avontuur, doe dan mee! Ook wanneer je geen uitnodiging hebt gekregen, ben je van harte welkom. Stuur  dan wel even een mailtje naar bevers@piehed.nl zodat het leidingteam ongeveer weet op hoeveel jonge gasten ze mag rekenen.

Scouting Nederweert is een moderne jeugdvereniging die elke week actieve, avontuurlijke, creatieve en leerzame activiteiten organiseert die passen bij de jeugd anno 2013. Zowel op het water als op het land is het een uitdagende hobby voor jeugdleden van 4 tot 23 jaar, maar natuurlijk ook voor volwassenen, bijvoorbeeld als leiding. Meer informatie over Scouting Nederweert is te vinden op www.scoutppx.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00
Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00

Advertentie