Skip to content

Ondernemersnetwerken organiseren Verkiezingsbijeenkomst Nederweert

Redactie
23 januari 2014 | 8:52

Advertentie

Verkiezingsposter mailIn de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseren de Sociëteit Saoves Bi-jeîn en ondernemersnetwerk Bizz’Cu, samen met het Centrummanagement Nederweert op donderdag 13 februari a.s. een verkiezingsbijeenkomst in De Pinnenhof in Nederweert. Gestart wordt met een bijeenkomst voor ondernemers vanaf 18.30 uur, gevolgd door een openbaar debat om 20.30 uur.

Verkiezingsdebat Nederweert

Op 19 maart 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De vertegenwoordigers voor de Nederweerter partijen CDA, VVD, PvdA en JAN maken zich op voor een intensieve PR-periode waarin ze hun standpunten en visies aan de ondernemers in de gemeente Nederweert kenbaar zullen maken.

Ondernemersbelang
Beslissingen die in de gemeenteraad worden genomen, kunnen bepalende gevolgen en resultaten hebben voor ondernemend Nederweert. Zowel voor de grote als voor de kleine ondernemer. Iedere zelfstandige plukt de vruchten of draagt de lasten van de beslissingen die onze lokale politieke vertegenwoordigers nemen. Daarom bieden Bizz’Cu, Sociëteit Saoves Bi-jeîn en het Centrummanagement de vier lokale politieke partijen graag de gelegenheid om hun visie op Nederweert kenbaar te maken in een speciaal voor ondernemers georganiseerde bijeenkomst op donderdag 13 februari in De Pinnenhof in Nederweert. Aanvang 18.30 uur.

Hoe ziet Nederweert er in 2018 uit en belangrijker nog, welke rol wil de desbetreffende partij spelen in het belang van de ondernemers? De presentaties van JAN, PvdA, VVD en CDA vinden tegelijkertijd plaats, waarbij de aanwezigen in groepen worden verdeeld. Op die manier wordt ieder in de gelegenheid gesteld de visies en standpunten van alle partijen te vernemen. Het ondernemersgedeelte wordt plenair afgesloten door gespreksleider Jan Leenders.

Gratis ondernemersbuffet
Om zoveel mogelijk ondernemers in de gelegenheid te stellen bij deze interessante bijeenkomst aanwezig te zijn, wordt er vanaf 18.00 uur gezorgd voor een gratis buffet aansluitend op je werkdag. De partijen starten hun presentaties vanaf 18.30 uur. Tegen 20.00 uur is de plenaire afronding van het ondernemersgedeelte. Om deel te kunnen nemen aan het buffet is aanmelden verplicht. Dat kan tot 10 februari a.s. via info@centrumnederweert.nl.

Openbaar verkiezingsdebat
De avond wordt vanaf 20.30 uur vervolgd met een openbaar verkiezingsdebat voor alle inwoners van Nederweert. Tijdens dit debat worden de fractievoorzitters uitgenodigd hun algemene partijstandpunten uiteen te zetten.

Hoe verder?
De politieke partijen zullen tot en met de datum van de gemeenteraadsverkiezingen op diverse momenten van zich laten horen. Eén van deze momenten is het verkiezingsdebat georganiseerd door de Dorpsraad Ospel op woensdag 12 maart, vanaf 19.30 uur. Tijdens dit voor iedereen uit de gemeente Nederweert toegankelijke debat komt specifiek de kernenproblematiek van alle kernen aan de orde. Dit debat wordt gehouden in Gemeenschapshuis Haaze-Hoof in Ospel.

Info ondernemersbijeenkomst en openbaar debat op 13 februari: p.vanHeugten@motivantes.nl. Info openbaar debat 12 maart: JeroenHennissen@dorpsraad-ospel.nl.

Advertentie

1 Reactie

  1. Ik hoop dat men nu wel op let en gaat stemmen. Want oa voor de Jeugdzorg en de ouderen zorg is het van groot belang dat er genoeg geld beschikbaar is. Rechts stemmen is automatisch minder geld voor deze gebieden , dus geen tot nihil thuiszorg bv. Nu niet denken ik ga niet geen zin, geen tijd. En straks klagen dat je je moeder moet verzorgen naast je baan, je gezin en je hypotheek. En dan die chaos van dat eenrichting verkeer gebied. Mooie woorden van de betreffende partijen maar geen oor hebben naar de ondernemers.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie