Skip to content

Care By Stultiens (Steunkousen)

Redactie
8 april 2014 | 9:28

Advertentie

Care By StultiensSinds 2005 is Podotherapie InKa gevestigd in Nederweert. Al jaren helpen we mensen bij voet-gerelateerde klachten. Dankzij het vertrouwen van patiënten en doorverwijzers hebben wij een bloeiende praktijk op kunnen bouwen. Samenwerking met andere zorgverleners is hierin voor ons erg belangrijk. Door krachten te bundelen kun je problemen namelijk sneller en beter oplossen.

Inmiddels hebben we ook binnen onze eigen praktijk deze samenwerking vernieuwd. 
Anno 2014 kunt u bij ons namelijk terecht voor: Podotherapie, Medisch Pedicure, Steunkousen, Voetreflextherapie en Spiritueel Coaching. Hiermee hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn. Aangezien we deel uit maken van het gezondheidscentrum aan de Agneshof (waar ook huisartsenpraktijk Coolen, Tandartsen Agneshof en Fysiotherapie Knapen gevestigd zijn) hebben we dus veel diversiteit in huis. Deze keer stellen we aan u voor:

Care By Stultiens (Steunkousen)

Therapeutische Elastische Kousen (in de volksmond: Steunkousen) worden voorgeschreven aan mensen die beenklachten hebben. Door een stoornis in de werking van de bloedvaten kunnen er klachten ontstaan zoals: vermoeidheid, rusteloosheid, kramp, pijn, zwelling en spataderen in de benen. 
Therapeutische Elastische Kousen geven steun en druk op het been, hierdoor wordt de bloedsomloop in het been gestimuleerd en de bloedafvoer hersteld. Klachten worden hierdoor vermindert en verergering wordt voorkomen.

Care by Stultiens staat voor kwaliteit en vakmanschap. 
Wij zijn een SEMH erkend bedrijf, deze erkenning is door de zorgverzekeraars verplicht gesteld om in aanmerking te komen voor vergoeding.
Een aantal jaren geleden hebben we, samen met een aantal andere collega’s in de branche, ons gebundeld onder de naam: Kousen Zorg. Hierdoor staan we sterker in onderhandelingen met zorgverzekeraars en kunnen we betere voorwaarden voor onze cliënten eisen.
Sinds 2014 hebben we ervoor gekozen om, behalve onze aanmeetlocaties in Weert, ook de mensen in Nederweert en omstreken beter van dienst te kunnen zijn. Vandaar onze samenwerking bij Podotherapie InKa in Nederweert. www.carebystultiens.nl.

In een serie van vijf zijn de afgelopen maande de volgende bedrijven voorgesteld:

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35
Conceptplan voor toekomstig sportpark De Houwakker in Ospel
18 september aanstaande om 14.00 uur
16 september 2024 | 18:34
2024_09_16 Ongeval Astenseweg Meijel-1
Bestuurder bromfiets naar ziekenhuis
16 september 2024 | 18:03

Advertentie