Skip to content

Doedag en einde seizoen Merefeldia ( Foto’s )

Redactie
1 juni 2014 | 21:28

Advertentie

Doe dag Merefeldia 2014Zondag 1 juni werd bij Merefeldia het seizoen voor de jeugd op een sportieve en speelse wijze afgesloten. Voor de elfde keer werd er als afsluiter een Doedag voor de jeugd georganiseerd. Meer dan honderd kinderen hadden zich voor deze spellen dag aangemeld. Tijdens de diverse spelrondes moesten de deelnemers allerlei spelletjes doen. Dit jaar was er ook een samenwerking met Humanitas. Bij hun werden koppies geschminkt en het logo van Merefeldia werd daar veelvuldig voor gebruikt. De jeugd vermaakte zich prima bij een lekker zonnetje. Om 14.00 uur kwam er voor de jeugd een einde aan dit voetbalseizoen.

Merefeldia 1 fors onderuit tegen sportclub Irene

Na de jeugd waren de grote jongens van Merefeldia  1 aan de beurt. Zij hadden nog de returnwedstrijd tegen Sportclub Irene uit Tegelen op het programma staan. Vorige week in Tegelen zag het er aanvankelijk naar uit dat Merefeldia met de winst naar huis zou gaan. Na een 0-2 voorsprong werd het toen al snel 3-2 en uiteindelijk een gelijkspel 3-3. De opdracht voor vandaag was duidelijk, er moest gewonnen worden. Vol vertrouwen werd aan deze klus begonnen maar Merefeldia moest in Sportclub Irene hun meerdere erkennen. Met een einduitslag van 0-5 kwam ook aan het seizoen van de heren 1 een einde.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie