Skip to content

Buitenhuis AlbaNera in Ospel, een lang gekoesterde wens

Redactie
3 juli 2014 | 11:40

Advertentie

DSC_3104Op zondag 13 juli 2014 openen Marcel en Anita Reijnders officieel de deuren van Buitenhuis AlbaNera in Ospel. De trotse eigenaren van deze gloednieuwe groepsaccommodatie heten iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in en rondom het buitenhuis aan de Schinkelsweg 8a in Ospel.

De open dag is van 12.30 tot 16.30 uur. Er zullen hapjes en drankjes tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar zijn. De opbrengst hiervan gaat naar KWF kankerbestrijding, een goed doel met speciale betekenis.

In het landelijke Ospel, gemeente Nederweert, bevindt zich Buitenhuis AlbaNera. Een luxe groepsaccommodatie tegen een vriendelijke prijs. Bij AlbaNera wordt verblijven recreëren inclusief de typisch Limburgse gastvrijheid. Voorzien van luxe sport- en wellnessfaciliteiten geldt Buitenhuis AlbaNera als een heerlijk adres om met familie of vrienden meerdaags te recreëren, of om zakelijk te verblijven. Bovendien biedt de omgeving prima mogelijkheden voor een recreatief dagje uit.

De eigenaren
Buitenhuis AlbaNera is een lang gekoesterde droom van Marcel en Anita Reijnders. Het voormalige boerenbedrijf heeft een volledige metamorfose ondergaan. Op het perceel verscheen een gloednieuwe groepsaccommodatie en dito bijgebouwen. Alleen de landelijke sfeer van de accommodatie en de omgeving herinnert nog aan het agrarische verleden. Marcel en Anita genieten ervan om mensen te ontvangen en te amuseren. Met de realisatie van hun droom hebben zij een plek gecreëerd waar mensen zich thuis kunnen voelen, waar zij zich kunnen ontspannen en inspannen via sport, spel en wellness.

Faciliteiten
Buitenhuis AlbaNera is een vakantiehuis met vele mogelijkheden tot vermaak voor jong en oud. Er is gratis Wi-Fi, een uitstekende geluidsinstallatie, TV, beamers en schermen. Ontspannen kan in de huiskamer van de verblijfsruimte, in de gezellige kroeg of in de privé-bioscoop. Sportief ontspannen kan op de jeu de boules baan, de tennisbaan, op het volleybal- of voetbalveld. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen op de speeltoestellen of in de zandbak op de speelweide. Op het terrein bevindt zich een sauna en wellnessruimte. Wellnessarrangementen inclusief massages zijn mogelijk. Restaurants en horecagelegenheden liggen in de (nabije) omgeving. Desgewenst is catering ter plaatse mogelijk. Er zijn overnachtingsmogelijkheden voor 36 personen.

Zakelijk verblijven
Bij Buitenhuis Alba Nera gaan ook zakelijkheid, sportiviteit en wellness hand in hand. De accommodatie biedt moderne faciliteiten voor een (meerdaags) overleg, teambuilding, heisessie, groepssessie of training. Desgewenst te reserveren met passende catering. De accommodatie biedt aan 36 personen vergader- en overnachtingsmogelijkheden.

Bed & Breakfast
Op werkdagen biedt Buitenhuis AlbaNera ook de mogelijkheid om voor één nacht te boeken. Voor fietsers en wandelaars is er een bed&breakfastarrangement. Vanzelfsprekend kan dan ook gebruikmaakt worden van de sport- en wellnessvoorzieningen. Een huisgemaakt ontbijt maakt het verblijf compleet.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie