Skip to content

Twee Nederweertenaren in Maleisisch vliegtuig

Redactie
17 juli 2014 | 19:14

Advertentie

Malaysia Airlines 777In het in de Oekraïne neergestorte passagiersvliegtuig zitten waarschijnlijk twee personen uit Nederweert. Het toestel van Malaysia Airlines is vanmiddag neergestort nadat het vanaf Schiphol was opgestegen.

Twee Nederweertenaren in Maleisisch vliegtuig

Het nieuws werd eerst gemeld door persbureau Interfax. Het toestel zou in de buurt van Donetsk, dicht bij de Russische grens, zijn neergestort. Malaysia Airlines bevestigt dat het contact met vlucht MH17 is verbroken. Het gaat om een lijndienst die van Schiphol dagelijks op Kuala Lumpur vliegt.

Een adviseur van de Oekraïense regering zegt dat alle inzittenden zijn omgekomen. Het toestel zou zijn neergehaald met een raket door pro-Russische separatisten. De separatisten ontkennen dat. Zij zeggen dat ze niet over de middelen beschikken om een toestel dat zo hoog vliegt uit de lucht kunnen schieten.

Vliegtuigbouwer Boeing heeft een verklaring op zijn website gezet: “Onze gedachten en gebeden zijn bij de mensen aan boord van het vliegtuig van Malaysia Airlines dat boven Oekraïne wordt vermist, en ook bij hun families en hun geliefden.”

Advertentie

4 Reacties

  1. Heel veel sterkte voor de nabestaanden, wat een vreselijk nieuws

    • bedankt

  2. Wat een raar nieuws. Waar halen jullie deze info vandaan? Ik kan het niet vinden. Graag een linkje naar de nieuwssite waar dit bericht staat.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie