Skip to content

Actie-groep “Randweg N266, idoot plan” weer de dupe

Redactie
12 augustus 2014 | 15:14

Advertentie

Randweg N266, idool planIn de nacht van zaterdag op zondag is wederom een spandoek, van de actiegroep tegen de randweg in Nederweert, weggehaald.

Spandoek “Randweg N266, idool plan” gejat

Dit keer is een doek inclusief ijzeren frame gestolen op de hoek van de Peelsteeg – Kleine Steeg in Nederweert. Er is aangiften gedaan bij de politie. Mocht je iets gezien hebben? Neem dan contact op met de politie 0900-8844.

Advertentie

6 Reacties

  1. Heet de actigroep Idioot , dat past ze wel ,leg die weg gewoon aan

  2. Goede zaak. Ze zouden ze allemaal weg moeten halen. Als men eind jaren 90 een beetje had doorgedrukt was de weg van mc donalds – rotonde molenweg allang doorgelegd naar brug 14 en dan viel er helemaal niets meer te actievoeren. Meepraten over hoe de weg het beste in te passen is in het landschap prima, maar deze actievoerders willen de zaak alleen maar tegenhouden. Wees realistisch en zie in:die weg komt er gewoon. Dus tel je knopen en werk op een opbouwende manier mee aan een goede randweg om Nederweert. Leve de vooruitgang dus asfalteren maar!

  3. Die weg heeft geen meerwaarden , kost alleen maar een hoop geld.
    En het geeft voor de bewoners alleen maar overlast.
    En voor de gene die spullen van anderen weg halen .
    kapot hangen en opschieten.

  4. Iedereen moet van andermans spullen afblijven, ben ik helemaal met Ron eens. En die weg, tja wat moet er nu mee, je zal er inderdaad maar wonen, dan wil je dat niet, maar wie weet in de toekomst zijn jullie bewoners er toch een beetje blij mee. Want als de gemeente beslist, hebben de burgers niks,meer in te brengen, helaas. Sterkte bewoners

  5. Dat deze weg er komt is een feit, vandaar dat ik het met de stelling van “Niks actievoeren gewoon asfalteren” eens ben. Uiteraard zijn de mensen in dit prachtige buitengebied de dupe en zullen ze zich verzetten, echter tegenhouden zal in mijn ogen onmogelijk zijn. Het zal een behoorlijke ontlasting opleveren bij de stoplichten nabij brug(gen) 15.

    • Wat een onzin. Die weg is totaal overbodig. De verkeersdruk bij brug 15 valt nogal mee dacht ik. Ik woon daar en heb weinig filevorming voor de deur. Wat ik veel erger vind is dat de nieuwe weg VEEL MEER dan 20 miljoen gaat kosten, waarvan de provincie er maar 15 betaalt. De rest moet opgebracht worden door de nederweertenaren.
      Al bij al zal het net zo’n goed plan zijn als de kerkstraat/brugstraat…


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie