Marjo Janssen heeft met haar ijscreatie “Tagine” de eerste plaats behaald in de finale voor “De Gouden IJscreatie 2015”. Het is de derde keer sinds 2002 dat Marjo de Gouden titel op haar naam weet te zetten. Bij deze wedstrijd staat de bereiding van een ijscreatie centraal. Hierbij wordt onder meer gekeken naar bereiding, presentatie en receptuur. IJssalon Huupkens uit Weert behaald een tweede plaats bij de IJscreaties. Het is dus goed toeven in het Weerterland wat betreft ijs.
Gouden IJscreatie 2015
Tagine van IJssalon Florence
De winnende ijscreatie van Marjo:
Yoghurtijs, abrikoosijs, geitkaas-mascarpone, walnoot/honingijs met rozijnen in kaneel, vanille kwark en kataifi met een tajine met lauw warme appel-vijgcompote. Deze ijscreatie is natuurlijk vanaf begin maart verkrijgbaar bij IJssalon Florence in Nederweert.
Marcel Janssen was, met de smaak Yoghurt, genomineerd voor de Gouden IJsspatel. Hij behaalde een top 10 plaats. Bij deze wedstrijd werd niet alleen de smaak beoordeeld, maar ook de wijze waarop het ijs is bereid.
Samen zijn Marjo en Marcel en dus IJssalon Florence genomineerd voor “IJssalon van het jaar 2015“. In maart krijgen ze twee keer een bezoek van een mysterie guest en een keer komt iemand langs voor een hygiënecheck. Eind maart wordt de IJsalon van het Jaar bekend gemaakt, aldus een dolenthousiaste Marjo. Ook Huupkens uit Weert is genomineerd voor die titel.
4 Reacties
Marjo proficiat!!! en marjo en marcel ook gefeliciteerd met de nominatie.ijssalon van het jaar 2015.
Kei goed gedaan Marjo, unne dikke proficiat !!!
We zullen in maart weer voor jullie duimen, succes !!!
M&N
Proficiat en toitoitoi voor in Maart.
We komen de Tagine eens proeven.
jullie zijn de gewoon de beste unne dikke proficiat voor alle bij