Skip to content

Ospelse schrijft eigen boek

10 maart 2015 | 14:28

Boek Mijn HerinneringenVia de website van De Limburger kan iedereen relatief snel en eenvoudig zijn eigen boek uitgeven. Mevrouw Tina Verheijen-Caris heeft deze mogelijkheid aangegrepen om herinneringen aan haar jeugd op papier te zetten. ”Ik ben 68 jaar, en kan mij nu nog heel veel dingen herinneren,” aldus Tina.

Tina is geboren in het voorjaar van 1946 geboren op de Schepengraaf in Ospel als derde uit een gezin van tien kinderen. “Al was het vlak na de oorlog, ik heb daar nooit iets van gemerkt. Mijn jeugd was heel mooi, daarom dit boek, hierin beschrijf ik een groot deel van mijn jeugd.”

Mijn herinneringen – Tina Verheijen-Caris

Tot 2005 heeft Tina op dit adres gewoond, daarna is zij verhuisd naar de Verreussellaan. Ze vertelt vol trots: “Mijn nieuwe boek ‘Mijn Herinneringen’ is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige – tijdelijke – writer’s blocks en wat ‘geniale ingevingen’ is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op!”

Een citaat uit haar boek:
“Het was feest in ons dorp. Op het plein stond een grote feesttent. Mensen liepen af en aan van tent naar het café van “Meulen Tien.” Ook ik had mij mooi opgedoft en flaneerde met enkele vriendinnen door de straat. Wij lachten en giebelden en hadden het naar onze zin.
Enkele jongens kwamen ons tegemoet en koket keek ik hen aan. Het waren vreemden voor mij. Een van de jongens sprak mij aanen vroeg mij om een zoen. Daar had ik absoluut geen zin in. Doch hij kwam op mij af en pakte mij beet. Dat had hij beter niet kunnen doen.”

Mocht je interesse hebben in haar boek met foto’s, je kunt het boek hier bestellen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie