Skip to content

LIGER 001/360 sneakpreview bij InBtween

Redactie
13 april 2015 | 15:04

Advertentie

Akima LaenenMaandagmorgen was er hoog bezoek in Nederweert. Oprichter/eigenaar van het merk LIGER was hoogstpersoonlijk naar Nederweert gekomen om T-shirt nummer 001/360 te onthullen bij InBtween in Nederweert. Roel Kok van Brinkmans Optiek was de BN-er (bekende Nederweertenaar) die eervol het eerste shirt in ontvangst mocht nemen. Hoe de T-shirts van de “fifth wave” eruit komen te zien? Bij InBtween aan de Kerkstraat kun je vanaf dinsdag 14 april al een sneakpreview krijgen, donderdag mag het shirt pas officieel naar buiten.

Akima Laenen van InBtween is super trots dat LIGER bij hen in de winkel ligt. “We willen uitdragen dat we meer zijn dan alleen maar een herenkleding winkel. We willen vooroplopen in de trends en juist extra service bieden aan onze klanten. Met LIGER krijgen we unieke T-shirt in de winkel. Echte “wannahaves” in dé herenkledingzaak InBtween.

LIGER lanceert 001/360

InBtween Liger merk lancering 001/360

LIGER is een merk waarbij het T-shirt het canvas is. De oprichters van het merk bieden designers een platform van een stoer merk. LIGER wil op T-shirt gebied totaal vernieuwend zijn als het gaat om design, materialen en collecties. Het merk is geïnspireerd op de liger, een zeldzame diersoort welke een kruising is tussen een leeuw en een tijger, die zich niet kan voortplanten. Net als de shirts worden ze ook maar één keer uitgebracht. Daarmee zijn LIGER shirts echte collectors items.

Zes keer per jaar komt er een nieuwe wave van zes nieuwe designs in een gelimiteerde, genummerde oplage van 360 stuks per designer.

Houd de site in de gaten want InBtween en Nederweert24 gaan donderdag nummer 024/360 weggeven via een Facebook-actie!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie