Skip to content

Ruud Peeters nieuwe chefkok Bi-j Siem

9 juli 2015 | 22:09

Ruud Peeters chefkokHerman en Margriet Poell zijn maar wat trots dat ze kunnen melden dat Ruud Peeters (55) de nieuwe chefkok wordt hun restaurant aan het Lambertushof in Nederweert. Vanaf 1 augustus zal Ruud de scepter zwaaien in de keuken van restaurant Bi-j Siem in Nederweert.

Ruud Peeters nieuwe chefkok Bi-j Siem

Ruud is geen onbekende in de regio. Ruim 10 jaar is hij de eigenaar geweest van restaurant Les Deux Charmes aan het Bassin in Weert. Daar voor was hij al actief in Aetkamer De Kanaal. De laatste jaren heeft hij als chefkok gewerkt bij Kasteel Eyckholt in Roosteren en Hotel Bistro de Secretaris in Overpelt (B).

Samen aan de koffie. Samen lunchen, borrelen of heerlijk tafelen. Samen feesten, gedenken, vergaderen of de geheimen ontdekken van de gewelvenkelder. Het kan allemaal Bi-j Siem, in het mooiste pand van Nederweert waar de Gezusters Siem jarenlang hun dorpscafé met kruidenierswinkel runden. “Een plek van pure nostalgie waar ik dag en nacht mijn passie mag uitvoeren“, aldus Ruud.

Advertentie

4 Reacties

  1. Geweldig Ruud! Veel succes, plezier en culinaire hoogstandjes gewenst bi-j Siem! We komen snel eens eten! Groet rick&debbie

  2. Nou, dat beloofd wat! We komen snel eens proeven/eten.

  3. Top Ruud, zet hem op!!! Ik heb samen met Ruud gewerkt bij “de kanaal”. Hij heeft echt passie voor

  4. Ik ga al jaren met plezier naar Pand Bi-j Siem. Met Ron Lemmens, maar ook zijn voorganger Hendrik-Jan in de keuken waren we verzekerd van een goede lunch of diner. Ik ken Ruud niet persoonlijk maar als ik zie waar hij gewerkt heeft, geeft me dat vertrouwen dat we ook in de toekomst heerlijk op het terras of in het restaurant aan kunnen schuiven om ons te laten verwennen. Hein, Margriet en Ruud, veel succes en tot binnenkort !!!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00
2024_10_19-Foto-bestuur-fondsen-en-ondernemers
De Deel’ in Antonius-Veste in Nederweert
19 oktober 2024 | 13:00
69
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
19 oktober 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert, in de Tweede Wereldoorlog
19 oktober 2024 | 11:00

Advertentie