Skip to content

Buurman terroriseert de buurt

Redactie
9 augustus 2015 | 16:51

Advertentie

Terrorboer boerderij NederweertsewegOp 10 maart dit jaar heeft de politie van Someren een xtc-lab opgerold op de Nederweertseweg in Someren. Sindsdien zouden de buurtbewoners geterroriseerd worden door de ‘probleemboer’.

Buurtbewoners werden al jaren geteisterd door de man maar ná de inval van 10 maart begon het allemaal. “Er wordt op de ramen gebonkt en tegen mijn kinderen wordt zelfs gezegd dat ze moeten oppassen dat mama er straks niet meer is. Het is een groot drama en de gemeente en de politie doen niets”, zeggen de buurtbewoners.

Buurman terroriseert de buurt

De “probleemboer” die nu ook “terrorboer” wordt genoemd, zou enkele keren zijn ingereden op buurtbewoners. Bij een winkeltje zou hij een tijdje geleden met zijn tractor een reclamebord omver hebben gereden. Dit hebben meerdere getuigen gezien. “Dit moet stoppen! Er staan kinderen op het spel. Ze mogen niet meer alleen over straat, ze zijn helemaal getraumatiseerd. Het is té gevaarlijk. Als de man wordt gezien door mijn zoontje, begint hij al te roepen, pas op mamma, straks rijdt hij jou omver!”

De man woont niet meer in het pand. Hij mag van de gemeente niet op het terrein komen, al doet hij dat wel. Het terrein is verzegeld. Als de man het terrein zou betreden, zou hij een strafbaar feit plegen. Buurtbewoners beweren dat er zelfs gedeald wordt. Pakketjes worden in de ruïne gegooid of in de coniferen, en zouden later door andere mensen worden opgehaald. ‘Waarom de gemeente niets doet, is een raadsel. Het lijkt erop dat wij niet belangrijk zijn‘, aldus de boze buurtbewoners. De kinderen krijgen inmiddels hulp van een kinderpsycholoog. ‘Dat gaat wel erg ver, vind je niet?

Terwijl het erf is verzegeld, gaan de wanpraktijken van de “terrorboer” gewoon door. De buurt zegt: “Wij kunnen het wel verwerken maar wat doet het in loop der jaren met de kinderen?”

Ben je ooit getuige geweest van zo’n voorval met deze man. De buurt vraagt dan om dit te melden bij het in de buurt liggend winkeltje ‘t Aardbeienvrouwtje.

Lees hier het hele dossier:

Advertentie

3 Reacties

  1. (Redactie: Betrokkenen willen anoniem blijven)

    Dit is niet normaal meer!
    Kinderen er bij betrekken.
    IK weet niet hoe andere van van de boerenhoek hier over denken?
    maar ik weet wel dat niet alleen jullie er alleen voor staan.Ik denk dat de die boer nu echt een probleem heeft!!
    Gr Ron

  2. shop die gast toch het dorp uit. gewoon flink op zn kop butsen

  3. dat was een goede voor mij geweest hoop dat ik die nooit tegen kom


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie