Skip to content

Veiligheidsavond in Nederweert-Eind

30 september 2015 | 9:00

Veiligheidsschouw Nederweert-Eind 6281Veiligheid raakt iedereen. Want een veilige leefomgeving en een veilige wijk, dat willen we allemaal. Jij als inwoner kunt een bijdrage leveren door op woensdag 7 oktober naar de veiligheidsavond in Nederweert-Eind te komen.

Veiligheidsavond in Nederweert-Eind

De gemeente is in nauwe samenwerking met de dorpsraden en politie gestart met het organiseren van een wijkschouw en informatieavond in elke kern van de gemeente. Ook de dorpsraad Parochieel Comité Nederweert-Eind en Stichting Cocon zijn zeer betrokken en werken mee aan deze veiligheidsinitiatieven. Zo gingen ze op maandag 21 september samen met de politie en de gemeente op pad om te kijken naar veilige en onveilige situaties in de wijk. De bevindingen van deze wijkschouw worden tijdens de veiligheidsavond gepresenteerd.

BuurtWhatsapp
Wat kun je verder verwachten? Na de opening door burgemeester Evers tonen ze het idee van Mathijs Roos uit Budschop om de leefomgeving veiliger te maken. Vervolgens zal de dorpsraad ingaan op de inzet van BuurtWhatsapp als moderne vorm van buurtwacht. Buurtbewoners kunnen elkaar via een Whatsapp-bericht attent maken op zaken die spelen in de buurt. Ze kunnen samen alert zijn op verdachte situaties en deze melden bij de politie.

Burgernet, praktische tips, loterij
Wijkagent Joost-Jelmer Kasper vertelt meer over Burgernet en je ziet hoe dieven te werk (kunnen) gaan. Aansluitend wordt ingegaan op een aantal praktische inbraakpreventietips. Er vindt ook een loterij plaats op deze avond. Iedereen die komt, maakt kans op een tegoedbon voor de aanschaf van veiligheidsproducten!

De informatieavond vindt om 19.15 uur plaats in gemeenschapshuis Reigershorst aan het Pastoor Maesplein 13 in Nederweert-Eind.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie