Skip to content

Juf José heeft een speciale gast tijdens Kerstdiner (Foto’s)

Redactie
17 december 2015 | 20:45

Advertentie

Karst Bongerd met kalkoenenboer Thijs 1Donderdagavond was kalkoenenhouder Thijs van Meijel speciale gast op BS De Bongerd in Nederweert. Hij was tijdens het kerstdiner in de klas van juf José aanwezig om te vertellen over zijn passie voor kalkoenen. Hij kwam niet met lege handen en had voor iedereen een lekker kalkoengerechtje meegenomen.

De kinderen dachten dat boer Thijs een overall en laarzen met modder aan zou hebben, maar niets is minder waar. Er verscheen een jonge,?vlotte boer met passie voor zijn vak. Aanstekelijk voor de kinderen en aanstekelijk voor juf José om hem het hemd van het lijf te vragen. José heeft immers als lerares ook een passie voor haar vak. Thijs herkent die passie in de ogen van juf José. Bij haar wil hij wel in de klas zitten en zou hij zeker het braafste jongetje zijn, als het over kalkoenen gaat.

Thijs (28) runt samen met zijn ouders het kalkoenenbedrijf in Weert en Nederweert-Eind. Daarnaast werkt hij nog veertig uur als projectleider bij Marel Stork Poultry Processing in Boxmeer waar hij samen met collega’s machines ontwikkelt om pluimveevlees te verwerken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie