Skip to content

Benefietconcert openluchttheater De Lichtenberg

29 maart 2016 | 14:38

hind_2015_pers_LRWaar woorden tekort schieten spreekt de muziek. Dat is het uitgangspunt van muziekfestival FRIENDS IN MUSIC, een initiatief van Rotary Weert Land van Horne. Het initiatief wordt ondersteund door alle serviceclubs in Weert die zijn verenigd in een stichting en biedt een uitstekende gelegenheid om de servicegedachte lokaal in praktijk te brengen.



FIENDS IN MUSIC zal plaatsvinden op 28 mei 2016 in openluchttheater De Lichtenberg in Weert. Een mix van internationale, nationale en lokale artiesten zullen een programma ten gehore brengen variërend van klassiek tot pop. Liedjes van wereldsterren zoals, Sting, Celine Dion, David Foster maar ook van Toon Hermans zullen in een nieuw jasje gestoken worden. Internationale artiesten zoals Susan Albers (winnares Duitse “the Voice”) en Dave Goodman (Canadese Singer-Songwriter) komen optreden. Een van de hoogtepunten van de avond is het optreden van de zangeres Hind Laroussi, zij vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival van 2008 en zet zich al jaren in voor vluchtelingenwerk Nederland. Lokale artiesten zijn o.a. Leon Smolenaers (zang) en het Weerter mannenkoor. 
De muzikale organisatie en presentatie ligt in de handen van de Weerter musicus Peter Baartmans. Het belooft een memorabel festival van verbinding en verbroedering te worden.

De opbrengsten van het evenement kunnen verdere activiteiten van de stichting samenwerkende serviceclubs voor AZC Weert ondersteunen. Ook de bewoners van het AZC krijgen de mogelijkheid om het concert bij te wonen. Locatiemanager Miriam Goudberg, het management van het AZC en het college van B&W van Weert zijn enthousiast over het benefietconcert en de verdere plannen van de stichting. Het is een mooie afsluiting van de open dag die op 28 mei plaatsvindt in AZC Weert.

De avond start om 18.30 uur en het programma eindigt om 21.30 uur waarna er nog een gezellige nazit is. Kaartjes kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via de leden van de Weerter serviceclubs via tabaksspeciaalzaak van Bun in winkelcentrum de Muntpassage en Primera Wouters op het Oranjeplein in Weert (Moesel).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00
Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00

Advertentie