Skip to content

Afscheid Paul Knapen

Redactie
10 mei 2016 | 15:57

Advertentie

Paul KnapenLieve allemaal,

Graag willen we met diegenen die Paul dierbaar waren afscheid nemen. Een moment samen, waar herinneringen worden gedeeld. Dit samenzijn vindt plaats op zaterdag 14 mei aanstaande om 10.30 uur.

Bij zijn geliefde club Merefeldia zullen we hem naar de middenstip begeleiden. Aan jullie het verzoek om op het veld te gaan staan.  De aanwezige stoelen zijn gereserveerd voor de directe naasten.

In plaats van schriftelijk condoleren zou ik het heel fijn vinden, dat jullie een mooie herinnering, anekdote of foto op schrift voor de kinderen, in de daarvoor bestemde manden achterlaten. Deze manden staan bij de ingang van het sportpark.

In plaats van bloemen is een kleine bijdrage fijn. Hiermee willen wij een blijvende herinnering laten maken namens alle dierbaren van Paul. Deze bijdrage kan worden gedoneerd in de hiervoor bestemde collectebussen.

Uiteraard spreek ik ook namens de kindjes, moeder Ine en zus Esther.

Jill

 

 

Lees ook:

Advertentie

7 Reacties

  1. Beste Jill, ik bid dat de Here God jou en jouw kinderen zal troosten met zijn lifde en genade, en jullie helpt om Door te kunnen gaan ondanks de pijn en verdriet.
    Gecontroleerd met het verlies.

  2. Heel heel veel sterkte in deze moeilijke tijd…. Manuela & Richard

  3. Jeetje zeg, wat een heftig nieuws! Jill en kinderen, Ine, Esther en alle naaste familie leden, vrienden en collega’s heel veel sterkte toegewenst met het verlies van Paul.

  4. Lieve Jill, kinderen, familie en bekennen.

    Wij wensen jullie ongelooflijk veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.
    Heel veel sterkte de komende tijd en de tijden daarna.

    Jürgen, Karin en Jente Beekers

  5. sterkte met dit zware verlies.

  6. Jill en andere dierbaren van Paul… Een brok in mijn keel, een knoop in mijn buik en gedachten die heen en weer vliegen. Wat een verschrikkelijk verdrietig nieuws. Je kent me niet… En ik ken Paul alleen maar van lang geleden. Maar als mama van drie kindjes en vrouw van mijn lief moet ik maar steeds aan jullie denken… Ik wens jullie alles wat je nodig hebt… Rust aandacht liefde wijsheid kracht expressie ruimte lucht…, alles. Lieve mensen heel erg veel sterkte met jullie verlies…liefs Jacqueline

  7. Jill, kinderen en familie,

    Heel veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit enorme verlies.

    Johan, Bianca, Dany en Yara van Well.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie