Skip to content

CDA draagt Rick van Meel voor als nieuwe wethouder

Redactie
17 december 2016 | 12:02

Advertentie

Rick van Meel is door de CDA-fractie unaniem voorgedragen als nieuwe wethouder van Nederweert. Per 1 januari 2017 volgt hij Hubert Mackus op, die de wethouderspost in Nederweert gaat verlaten om bij de Provincie Limburg als gedeputeerde aan de slag te gaan.

Bestuur en fractie van het CDA Nederweert hebben gezocht naar een kandidaat die verbindend, resultaatgericht en communicatief is. Zij hebben deze kwaliteiten gevonden in de persoon van Rick van Meel en zijn dan ook verheugd dat hij voor Nederweert aan de slag wil gaan.

Rick (35) is opgegroeid in Ospel en woont met Marlous Verboogen (35) samen op Schoor. Marlous is eigenaar van kinderdagverblijf Hummelhoeve en samen hebben zij twee kinderen: Pien (3) en Mies (2). In het dagelijks leven is Rick werkzaam binnen het management van Ducot Engineering & advies, een adviesbureau dat zich bezighoudt met de inrichting en het beheer van de openbare ruimte. Naast zijn managementtaak is Rick adviseur op het gebied van participatie, Proces- en Projectmanagement. Tevens is hij bestuurlijk actief voor de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij (KNHM), is hij afdelingsvoorzitter van het CDA in Nederweert en lid van het algemeen bestuur van CDA Limburg.

Rick is verheugd over zijn voordracht en wil graag vanuit de gemeente voor de Nederweerter gemeenschap aan de slag. ‘Samen met de inwoners, ondernemers, verenigingen en overige organisaties wil ik de opgaven van Nederweert met beide handen aanpakken. Dit doe ik altijd met een luisterend oor en met respect voor ieders mening. Natuurlijk zonder het resultaat uit het oog te verliezen’.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie