Skip to content

Burgernet meldt Overval in Meijel

Redactie
18 juli 2012 | 10:11

Advertentie

Vanmorgen heeft er een overal plaatsgevonden in Meijel. Hiervoor is via Burgernet een SMS rond gestuurd om uit te kijken naar een grijze Opel Corsa met een kenteken dat begint met een T. In de auto zou 1 persoon zitten die bewapend is. Mocht je deze auto zien of heb je meer informatie bel dan met de politie 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De politie stelt een onderzoek in naar de gewapende overval die woensdagmorgen iets voor half tien plaatsvond op een bedrijf aan de Donk. Er raakte niemand gewond bij de overval. Iets voor half tien kwam een onbekende man het pand binnen en bedreigde het personeel met een wapen. De verdachte vluchtte korte tijd later met een onbekend geldbedrag in een grijze opel corsa.

Met een burgernetbericht en een tweet attendeerde de politie burgers op de overval en vraagt hen uit te kijken naar een grijze opel corsa waarvan het kenteken begint met de letter T. Tot op dit moment heeft dit nog niet tot een positief resultaat geleid.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Huisdierenzegening-in-de-Paterskerk-Johan-Horst-5
Goudvis, cavia, konijn, parkiet of anders
30 september 2024 | 15:00
De FNV gaat gratis helpen bij WMO-aanvragen
Dit kan op twee manieren
30 september 2024 | 13:25
Dansen-senioren 2024
Alternatieve lokatie
30 september 2024 | 12:00
Kunstcentrum Weert 40 jaar 4
Alles wordt teruggebracht tot uitersten
30 september 2024 | 11:00

Advertentie