Skip to content

Jeugddansen weer terug met Swing Out

Redactie
6 september 2012 | 18:42

Advertentie

Hoe gaaf is dit, wie kent het nog? Het jeugddansen van vroeger in de Pinnenhof in Nederweert. Binnenkort kan de huidige jeugd van Nederweert hier ook weer volop van genieten. Café – Zaal Bi-j Le-nie in Nederweert-Eind wordt namelijk één keer per maand op zondagavond omgetoverd tot een heus swingpaleis voor de jeugd. Licht, geluid, videoclips en dansblokken moeten zorgen voor spektakel.

Een groep van enthousiaste vrijwilligers heeft de handen in elkaar geslagen. Zij zorgen voor een goede mix van gezelligheid voor de jeugd en vertrouwen voor de ouders dat hun kroost op een goede en veilige plek wordt opgevangen. En dus zijn er regels.

  • Alle jeugd van 12-16 jaar is vanaf 18.00 uur welkom. Maar: wel met een legitimatiebewijs. Dus: jonger dan 12 of ouder dan 16: helaas dan mag je niet binnen.
  • Beneden de 16 geen alcohol en de muziek duurt tot 22.00 uur.

De entree bedraagt € 2,50. Ons doel is om hiervoor muziek en gastoptredens te regelen die aansprekend zijn voor de jeugd. Wij starten op zondag 16 september om 18.00 uur voor de eerste keer. Informatie over Swing Out kun je binnenkort vinden op www.cafezaalbijlenie.nl Wij hopen er voor de jeugd een gezellige activiteit van te maken. De start is gemaakt; het vervolg is aan de jeugd. Dit is mede mogelijk gemaakt door de hulp van het Parochieel Comité Eind, Maartje Buijs Sticker-Express en Drukkerij van Deursen.

Advertentie

0 Reacties

  1. Klinkt goed,hopen op een groot succes!

  2. […] Swing Out bij Café – Zaal Bi-j Le-nie in Nederweert-eind is niet het “het oude jeugddansen” maar ze het nieuwe “Swing Out“. De hele zaal is omgetoverd tot een waar Swing paleis voor de jeugd. Stoere discoverlichting, grote schermen voor videoclips en twee mega grote dans podium’s waar de jeugd zich uitermate goed kan vermaken. […]

  3. Hopen dat het net zo druk wordt als vroeger in de pinnenhof. Wat een mooie tijd was dat toen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie