Skip to content

EHBO Nederweert organiseert nieuwe cursussen

Glendi
17 oktober 2012 | 8:53

Advertentie

Op 7 november a.s. start de cursus Volwassenen in de Pinnenhof in Nederweert. De cursus bestaat uit 16 lessen van 2¼ uur (incl. avond van examen en de module verbandleer en AED) en wordt afgesloten met een examen.

De cursus/informatieavond Eerste Hulp Aan Ouderen bestaat uit 1 les, waarin zowel theorie als praktijkhandelingen naar voren komen. Doelgroep: Hulpverleners die met ouderen omgaan, mantelzorgers, ouderen enz.. Vooropleiding: geen. In het voorjaar van 2013 zijn er AED cursussen, AED Herhalingslessen en een speciale cursus Wandelletsels. Bij voldoende belangstelling wordt er ook een cursus sportletsels gegeven. Voor de jeugd van de groepen 8 van de basisscholen worden er in Nederweert en Ospel A-cursussen gegeven. Er hebben zich inmiddels al 60 kinderen aangemeld maar er is nog plaats.

EHBO Nederweert heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat blijkt al uit het feit dat een AED/Reanimatie-cursus in Nederweert uit 2 lessen bestaat en op veel andere plaatsen op een avond gegeven wordt.

Op de website van de vereniging vindt u informatie over de kosten en de datums. U kunt zich via de site ook aanmelden www.ehbonederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35

Advertentie