Skip to content

Win een gesigneerd boek van Ospelnaar Jan Simons

Redactie
20 oktober 2012 | 9:00

Advertentie

We mogen vier gesigneerde boeken onder de lezers van Nederweert24  verloten. Je hoeft er niet veel voor te doen. Ga naar onze Facebook-pagina en LIKE (VIND IK LEUK) deze, daarna stuur je een mailtje naar win@nederweert24.nl waarin je aangeeft dat je kans wil maken op een boek met je naam, adres, email adres en Facebook-naam.

Het boek “Ik zou de paus een tweepersoonsbed kunnen verkopen” wordt zondag 4 november om 15:00 uur officieel gepresenteerd bij café Bi-j Le-nie in Nederweert-Eind. De winnaars mogen dan hun boek ophalen en door Jan Simons zelf laten signeren.

Jan Simons is de belichaming van een creatieve en ondernemende geest. Het ene project is nog niet af, of het andere staat alweer in de steigers. Hij is van alle markten thuis en verdient daarmee zijn brood. Soms belegd met hagelslag, soms met kaviaar. In zijn jonge jaren zei zijn vader eens tegen hem: “Je hebt al meer meegemaakt dan ik.” Dat was een krasse uitspraak van iemand die bekend stond om zijn smokkel- en stroperspraktijken. Vader had een groot gezin. Het was geen vetpot en ieder dubbeltje moest worden omgedraaid. Wellicht kreeg Jan van vader het handeldrijven mee. Het heeft hem op veel plaatsen gebracht en een groot netwerk opgeleverd. Klik hier voor meer informatie over het boek van Jan Simons.

Maandag 22 oktober maken we de vier winnaars bekend op Nederweert24.nl.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie