Skip to content

Guulke Eten & Drinken Nederweert

Redactie
26 oktober 2012 | 19:00

Advertentie

Guulke eten & drinken, waar u kunt genieten van een gezellige sfeer, de unieke stijl en de culinaire genoegens. Guulke Eten & Drinken is er voor jong en oud. Voor diegene die alleen wat willen drinken hebben wij een ruime keuze aan dranken. Van diverse heerlijke koffies en theesoorten met eigen Guulke taart tot speciale bieren en mooie smaakvolle wijnen. Langs de uitgebreide menukaart werken wij ook met suggesties van onze chefkok met seizoensgebonden gerechten.

Het eetcafé draagt de naam van de ondernemende grootvader van Joost Linsen. Tijdens de Franse overheersing, voerden de Fransen in Nederland een groot aantal maatschappelijke vernieuwingen door. De Franse tijd bracht bovendien eenheid in de geschreven taal: de Fransen bepaalden dat iedereen in Nederland een Franse voornaam moest dragen. Zo kon het gebeuren dat Wilhelmus, “Guillaume” werd en dat werd in de volksmond weer verbasterd tot “Guulke”. Deze bijnaam ging later over op zijn kinderen en kleinkinderen.

Je kunt bij Guulke altijd even binnenlopen om te kijken of er plaats is om te dineren of gewoon even borrelen in onze gezellige caféruimte. Wij beschikken over een gezellig, verwarmd terras met loungebanken waar u bij mooi weer heerlijk buiten kunt eten.

Ze zijn dagelijks vanaf 10:00 uur geopend. Op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. Keuken in de zomer dagelijks geopend van 11.30 uur tot 21.00 uur. In de winter is de keuken geopend tot 20.00 uur. Weekend tot 21.00 uur.

Guulke eten & drinken, Geenestraat 2A, 6031 VM Nederweert, 0495-634221

Advertentie

0 Reacties

  1. […] nog wel half open en Brug 15 gaat dicht tot 15 juni maar daar heb je op het vernieuwde terras bij Guulke Eten en Drinken geen last van. Om de opening een extra tintje te geven hebben ze er een geheel nieuwe inrichting […]


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie