Skip to content

Alda handwerkboetiek in Nederweert wordt Alda Creatief en viert 20 jarig bestaan

Redactie
31 oktober 2012 | 8:05

Advertentie

Op 5 november 2012 is het 20 jaar gelden dat Alda haar handwerkwinkel opende aan de kerkstraat in Nederweert. Gedurende deze 20 jaar heeft Alda haar zaak laten groeien tot een creatief centrum waar iedereen terecht kan voor materialen en advies. Het assortiment van de winkel is in de afgelopen jaren zo uitgebreid, dat men niet meer kan spreken over een handwerkboetiek. Dit was dan ook de reden om een naamswijziging door te voeren. Vanaf nu is Alda’s Handwerkboetiek veranderd in Alda Creatief. Behalve de naam en het logo zal er voor u niets veranderen. Alda zal de komende jaren nog altijd voor u klaar staan met volop ideeën en creativiteit.

20 jaar Alda’s Handwerkboetiek hebben we mede te danken aan onze zeer gewaardeerde klantenkring en natuurlijk laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan. Om dit te vieren houden we van 6 t/m 10 november een feestweek met veel acties en aanbiedingen. Ook ontvangt iedere klant in deze week een leuke attentie.

Alda Creatief is gevestigd in een pand dat al vele jaren de historie draagt van creativiteit. Voor Alda woonde hier Leen van Deursen die in 1982 is gestopt met haar handwerk- en hoedenzaak. Leen runde de zaak die zij had overgenomen van haar ouders. In 1992 is Alda op deze locatie haar eigentijdse creatieve winkel begonnen.

Het pand was in die tijd gekenmerkt door een smeden kunstwerk in de vorm van een schaar boven op de dakkapel. Voor de oplettende Nederweertenaar, dit kunstwerk is enkele jaren niet aanwezig geweest. Tijdens de verbouwing in 1996 is het namelijk in veiligheid gesteld. Toen de verbouwing gereed was is men het vergeten terug te plaatsen. Het smeden “schaartje”, gemaakt door familie Breukers voor de familie van Deursen, staat inmiddels weer op zijn plek.

Loop gerust eens binnen om te snuffelen in het uitgebreide assortiment van kleinvak-, handwerk-, hobbyartikelen en breigarens. Ook kunt u bij Alda terecht voor de, stomerij en niet te vergeten al uw kleding- en schoenreparaties. Natuurlijk is Alda of een van haar collega’s altijd bereid u te adviseren bij allerlei creatieve oplossingen.

Alda Creatief heeft ook een webshop waar je online spulletjes kunt bestellen. Neem snel een kijkje in de webshop van Alda Creatief.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie