Skip to content

Overleg dorpsraden en gemeente op maandag 12 november

Redactie
7 november 2012 | 10:01

Advertentie

Jaarlijks informeren de besturen van de dorpsraden en gemeente elkaar over allerlei actuele kwesties en verschillende leefbaarheidthema’s. De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in wat er in zijn of haar kern gebeurd. Het overleg vindt dit jaar plaats op maandag 12 november om 19.30 uur in de raadzaal.

De gemeente Nederweert telt zes dorpsraden. De namen verschillen. In Ospel, Ospeldijk en Budschop heet het dorpsraad. In Leveroy is de Gemeenschapsraad Leveroy actief en in Nederweert-Eind het Parochieel Comité Eind. De kern Nederweert wordt vertegenwoordigd door Dörpsoverlek Ni-jwieërt.

Participatie
De participatie van burgers staat hoog in het vaandel van de gemeente en het gemeentebestuur weet graag wat er leeft onder haar inwoners. Daarom is er veel aandacht voor het betrekken van burgers bij het bestuur van de gemeente. De verschillende dorpsraden in de gemeente Nederweert vervullen een belangrijke rol in dit proces. Maar u kunt ook gebruikmaken van het spreekuur op afspraak van burgemeester en wethouders. Ten slotte kunnen burgers ook terecht bij raadsleden; zij zijn de gekozen volksvertegenwoordigers.

Voor dit jaar staan o.a. de onderwerpen burgerbetrokkenheid, duurzaam buitengebied en het hondenpoepbeleid van de gemeente op de agenda.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie