Skip to content

CijferMeester Nederweert

Redactie
16 november 2012 | 16:48

Advertentie

CijferMeester Nederweert is een full service administratie- en belastingadvies kantoor waar je terecht kunt voor het verzorgen van uw administratie, aangifte omzetbelasting, opstellen en controleren van de jaarrekening en aangifte vennootschapsbelasting, aangifte inkomstenbelasting voor zowel  particulieren als zakelijke ondernemers, en het verzorgen van uw salarisadministratie en aangifte loonheffingen.

Steeds vaker weten mkb-bedrijven en zzp-ers CijferMeester te vinden, zeker in deze moeilijke tijden wordt regelmatig de overstap gemaakt vanuit grotere en vaak duurdere accountantskantoren. “Door onze kleinschaligheid en lage overheadkosten zijn we toch vaak 30% tot 40% goedkoper” aldus Roel Hermans.

De scherpe tarieven gaan niet ten koste van de kwaliteit van de dienstverlening, door het landelijke franchise netwerk beschikken ze over veel expertise en een groot aantal netwerkpartners (fiscalisten, AA accountants).

De meerwaarde van de CijferMeester zit o.a. ook in de advisering naar ondernemers toe.

” Nog veel te vaak wordt de administratie gezien als een last, als bedrijfseconoom tracht ik mensen te leren om hun bedrijf op basis van de juiste cijfers te gaan besturen, de verplichte administratie kijkt vooral achteruit, in deze tijden is echter ook heel belangrijk om vooruit te denken, zelden wordt bijvoorbeeld al met begrotingen gewerkt.” aldus Roel Hermans.

Keurmerk Klantgedreven Dienstverlener voor administratiekantoren

CijferMeester Nederweert heeft het Keurmerk Klantgedreven Dienstverlener voor administratiekantoren verkregen op basis van een uitstekende beoordeling op de keurmerkeisen. Het kantoor heeft tevens een bovengemiddeld goede waardering ontvangen van haar klanten. Als keurmerkhouder is hiermede het recht verkregen het herkenbare logo van het keurmerk te voeren. CijferMeester Nederweert is hiermee het allereerste administratiekantoor in Limburg  die dit keurmerk mag voeren.

De Stichting Pro CONSUMENT is keurmerkeigenaar van het in 2012 geïntroduceerde Keurmerk Klantgedreven Dienstverlener voor administratiekantoren. Het keurmerk is het enige keurmerk voor administratiekantoren in Nederland dat de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken heeft ondergaan. De toets is afgenomen door de Raad voor Accreditatie.

Neem voor meer informatie of advies contact op met CijferMeester Nederweert via 0495-844507  of mail naar Roel Hermans

Bezoek ook eens de website van CijferMeester

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie