Skip to content

Gemeente draagt verenigingsgebouw Leveroy over aan stichting

Redactie
26 november 2012 | 16:38

Advertentie

Op woensdag 14 november is de akte van opstal met eigendomsoverdracht getekend door de gemeente en de Stichting Sport, Spel en Creativiteit in Leveroy. Met het overdragen van de eigendom en het vestigen van het opstalrecht van het verenigingsgebouw, is de laatste stap gezet in het proces van bouwen en in gebruik nemen van het nieuwe sportcomplex Leiverse Velden.

In het kader van het Dorpsontwikkelingsplan Leveroy is in deze kern een prachtig nieuw sportcomplex gerealiseerd. Onderdeel daarvan is het bouwen van een nieuw verenigingsgebouw waarin gezamenlijk de (voetbal)Sportvereniging Leveroy, Tennisvereniging Leveroy en Jong Nederland Leveroy zijn gehuisvest.

Het verenigingsgebouw is eind 2010 aanbesteed waarbij de bouw werd gegund aan Meulen Bouw BV uit Weert. Volgens planning vond de eerste oplevering eind vorig jaar plaats. Op 7 maart jl. was de tweede oplevering en afgelopen mei, op Hemelvaartsdag, is de sportaccommodatie feestelijk geopend. In de tussentijd zijn er nog enkele laatste correctiewerkzaamheden aan het gebouw uitgevoerd en hebben de drie verenigingen het gebouw naar hun wensen ingericht en permanent in gebruik genomen. De totale stichtingskosten van het gebouw bedragen € 1.331.000,- inclusief BTW en zijn betaald uit de exploitatie van het DOP Leveroy.

Meer informatie op de site van de gemeente Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30

Advertentie