Skip to content

Bibliotheek Ospel sluit vandaag!!

Redactie
6 december 2012 | 10:39

Advertentie

De bezuinigingen waar iedereen mee te maken krijgt, raken de gemeentes. Ook Bibliocenter ontkomt er niet aan. Bibliocenter heeft de afgelopen jaren al veel veranderingen met goede resultaten doorgevoerd: een lichte groei in het aantal leden, een miljoen uitleningen per jaar, 350.000 bezoekers in de vestigingen en 200.000 website bezoekers.

Wat gaat er veranderen?
Op korte termijn wordt een aantal bibliotheken omgevormd tot servicepunt: kleinere bibliotheekvoorzieningen bij een basisschool. De vestigingen in Baexem, Thorn en Roggel worden zo’n servicepunt. De openingsuren zijn vaak gelijk aan de schooltijden. Tijdens de bemande openingsuren helpen gekwalificeerde vrijwilligers bij vragen. In de meeste servicepunten zijn collecties voor kinderen en volwassen.

Bibliotheek Ospel sluit donderdag 6 december om 17.00 uur de deuren in de Haazehof. Het is nog niet gelukt om de bibliotheek elders onder te brengen. Bibliocenter is hierover in overleg met verschillende partijen. Zodra hierover meer bekend is, berichten we er hier over natuurlijk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie