Skip to content

3e editie Nederweerter Serious Request door DJ Joos Wolters

Redactie
7 december 2012 | 8:23

Advertentie

De derde editie van de Nederweerter Serious Request staat voor de deur. DJ Joos Wolters draait vanaf zaterdag 8 december een volledige week voor het goede doel. Hij doet dit onder het motto ‘Save The Children, Get The Music’. Op zaterdagavond 15 december is de slotavond bij Café De Kleine Winst. Vraag een plaat bij hem aan en steun via hem de landelijke Serious Requestactie van 3FM.

Draaidata
Joos Wolters doet een draaitour door Nederweert. Schrijf de volgende draaimomenten alvast in je agenda:

  • Zaterdag 8 december, 10.00 – 17.00 uur, op het plein bij parkeerplaats EmTé Nederweert
  • Zaterdagavond 8 december, Café De Kleine Winst
  • Zondag 9 december, 13.00 – 17.00 uur, hoek Lindanusstraat / Kerkstraat Nederweert, tijdens koopzondag
  • Ma. 10 t/m vrijd. 14 december, hele dag vanuit Joos’ appartement aan de Lindanusstraat in Nederweert
  • Slotavond op zaterdag 15 december, Café De Kleine Winst

Op al deze dagen kun je voor een kleine of grote donatie jouw favoriete nummer bij DJ Joos aanvragen. Joos stort alle donaties op zijn Serious Request Rekening. Aan het eind van zijn actie, op zaterdag 15 december, wordt het volledige bedrag overgemaakt aan 3FM Serious Request.

Serious Veiling
Dit jaar heeft Joos zijn actie uitgebreid met een veiling. Joos: “Spullen die je niet meer nodig hebt, kun je op mijn facebookpagina plaatsen, waarna het bieden kan beginnen. Degene die op 16 december om 00.00 uur het hoogste bod heeft geplaatst mag het aangeboden product af komen halen tegen het geboden bedrag. Laat het veilen beginnen!” Plaats je spullen op www.facebook.com/joos.wolters1. Kijk regelmatig op deze pagina om te zien of er iets leuks voor jou op staat.

Meetellen en Meedoen
De actie wordt ondersteund en mede-georganiseerd door de Stichting WonenPlus. De stichting stimuleert mensen met een beperking vanuit eigen regie te werken aan hun emancipatie, zodat ook zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Niet aan de zijlijn, maar midden in hun eigen woonomgeving. Mede-bewoners van Stichting WonenPlus bouwen met Joos de draailocatie op en maken foto’s. Buurtbewoners, zoals Truus Moris en Marcel Bekx, dragen ook een belangrijk steentje bij. Marcel Bekx sponsort de kraam. Truus biedt samen met cliënten van WonenPlus iedereen een kop koffie aan, gesponsord door EmTé. Hun reactie: “Wij steunen elk jaar een goed doel en we vinden het geweldig dat Joos deze actie bij ons op het plein doet. We vragen natuurlijk ook liedjes aan. In de winkel stimuleren we klanten om een liedje aan te vragen.“  Meetellen en meedoen komt op die manier tot volle wasdom.

Resultaat

Het resultaat van Joos’ actie stijgt ieder jaar. In 2011 werd een bedrag van € 513,- ingezameld. DJ Joos hoopt dit jaar flink hoger uit te kunnen komen. Zijn favoriete nummer is ‘Feel The Love’  van Rudimental. Wat is jouw favoriete nummer? Vraag het aan tijdens de Nederweerter Serious Request, vanaf 8 december!

Een plaat aanvragen of iets (te) veilen: post een bericht op www.facebook.com/joos.wolters1, mail joosw1974@live.nl, bel 0495-844505 of kom zelf even langs op één van de draaidagen.

Advertentie

0 Reacties


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_17 Lopen voor Hoop Weert - Ruud Castermans-4
Toon Hermans Huis en Kankeronderzoekfonds Limburg
18 september 2024 | 16:15
Gebiedsvisie-Weerterbos-Laarderheide-Aanpak-Oude-Graaf-2024
Meer te leren over de rol van de natuur
18 september 2024 | 14:47
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00

Advertentie