Evelien Donkers is een startende diëtiste/onderneemster geboren op 7 februari 1991 te Weert en opgegroeid in het Limburgse Ospel. Ze start op 22 januari 2013 met het geven van cursussen ´koken met minder zout´ bij kookstudio ZININ in Ospel. Haar motto: Beter weten, Smakelijker eten.
Zout geeft extra smaak aan u maaltijden, maar de Nederlandse voeding bevat vaak teveel zout te veel zout kan zorgen voor een te hoge bloeddruk. Door de kennis en kunde van een kok en een diëtist te combineren leert u wat er goed voor uw is maar zal het lekker eten ook niet vergeten worden. Echter vinden veel mensen het lastig om met minder zout te koken, het eten wordt dan al snel ‘flauw’. In deze cursus leert u hoe u er voor zorgt dat de voeding niet flauw wordt maar juist volop smaak krijgt door het gebruik van kruiden. Er zijn vier lessen waar elke keer een volledige warme maaltijd bij zit verschillende thema’s komen aan bod. Dit zijn: Pasta & Rijst, Hollands koken, Tussendoortjes en Soepen, sauzen en kruiden. Er is een kort stuk theorie waarna u zelf in de praktijk aan de slag gaat.
De cursusdata zijn 22 januari, 29 januari, 5 februari en 19 februari. Tot 15 januari kun je je aanmelden voor deze cursus. Kijk hiervoor én voor meer informatie op www.bwse.nl.
Ps. Nieuwsgierig naar de locatie geworden? Kijk dan op www.zinin.biz.
Er zijn nog geen reacties geplaatst