Skip to content

Ospeldijk.eu viert vijfjarig jubileum

Redactie
3 januari 2013 | 10:26

Advertentie

Ospeldijk.eu bestaat vijf jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. 246 enveloppen waarvan 21 gevuld met een “geluksvogel bon” werden rond gedeeld in Ospeldijk. De prijzen werden beschikbaar gesteld door ondernemers uit de buurt. Veel leuke prijzen voor de lezers en inwoners van Ospeldijk.  De site is op 2 december 2007 officieel live gegaan. Op 8 februari 2008 werd het eerste nieuwsbericht geplaatst door oprichter John Linders.

“Begin 2007 had ik me voor mijn verhuurbedrijf verdiept in FrontPage, een eenvoudig programma om websites mee te ontwerpen. De eerste website was online en ik had de smaak te pakken. Waar kan ik nog eens een website over maken, was toen de vraag die ik mezelf stelde. Over het dorp waar ik geboren en getogen ben, Ospeldijk dus, daar waar ik nog steeds woon. Ik ben trots op ons kleine Ospeldijk en daarom wilde ik het op de kaart zetten. Digitaal bereikbaar voor heel Nederland. Zo zie ik op de teller altijd kijkers uit het hele land. Waarschijnlijk zijn het mensen die informatie zoeken over de Groote Peel of hier op vakantie willen komen. In 2007 werd de naam Ospeldijk.eu geregistreerd. Ospeldijk.nl was al geregistreerd en het was voor mij niet mogelijk om die naam over te nemen.”

Team Nederweert24 wenst John veel succes en de inwoners van Ospeldijk veel leesplezier.

Lees hier het hele interview.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie