Skip to content

Duo Frans Snels en Ed Stroek ere-artiest van Rogstaekers

Redactie
14 januari 2013 | 22:51

Advertentie

Frans Snels en Ed Stroek  ere-artiest van Rogstaekers

Frans Snels en Ed Stroek zijn zaterdagavond 12 januari 2013 tijdens de laatste Boonte Aovendj van vastelaovundjvereiniging de Rogstaekers in het Munttheater te Weert uitgeroepen tot ere-artiest van de Rogstaekers. Frans en Ed of Ed en Frans zijn echte rasartiesten maar ook schrijvers van vele sketches en liedjes. Met hun sketches hebben ze 15 jaar lang de zaal op hun kop gekregen. De sketches beladen met veel humor en lompigheiden altijd op zoek naar het randje van wat er mogelijk is.

Zij waren op de laatste bonte Aovendj emotineel verrast doordat de dochters van Ed en Frans de microfoon overname en een eigen versie van de Mêrrentj ten gehore brachten als groot eer betoon aan hun vaders. Daarna vielen voor de heren de gordijnen voor het laatst dicht.

Voorafgaande aan deze laatste Boonte Aovendj werden de Rogstaekers leden Mark Bouwmans, Ronald van Andel en Jan van de Port geëerd met de versierselen en oorkonde van de Orde van Groeët-Offeseer van de Rog voor hun jarenlange bijzondere verdiensten voor de Rogstaekers en de Weerter vastelaovendj. Kijk voor meer informatie op www.vvderogstaekers.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie