Skip to content

Neem afval mee naar huis na het schaatsen!!

Redactie
25 januari 2013 | 15:32

Advertentie

schaatsen, nederweert, limburg, sarsven en de banen, schaatsbaanIn de gemeente Nederweert kan geschaatst worden op Sarsven en de Banen. Een team van vrijwilligers heeft de afgelopen week hard gewerkt om het ijs goed te krijgen.

De Banen zijn eigendom van Stichting het Limburgs Landschap. Aan de Reddingsbrigade in samenwerking met Stichting Paus Pius X Scouting Nederweert is een standplaatsvergunning verleend om tijdens het recreatief schaatsen een koek en sopie kraam op te stellen op de Banen. De aanvragers hebben hiervoor toestemming van het Limburgs Landschap.

“Neem afval mee naar huis”

Er zijn afspraken gemaakt tussen de partijen om geen afval achter te laten en geen overlast te veroorzaken. Schaatsen en bezoekers van het gebied worden uiteraard gevraagd geen rommel achter te laten.

Verkeersmaatregelen
In verband met het schaatsen op natuurijs bij Sarsven en de Banen is eenrichtingverkeer ingesteld voor de Banendijk tussen de Houtsberg en de Leveroysedijk, waarbij mag worden ingereden vanaf de Houtsberg. Voor de noordelijke zijde (linkerzijde) van de weg geldt een parkeerverbod. De maatregelen zijn nodig om de doorgang van de Banendijk te kunnen garanderen voor het publiek maar zeker ook voor de hulpdiensten, indien deze nodig zouden zijn.

LET OP …. Schaatsen doet je te allen tijde op eigen risico.

Advertentie

1 Reactie

  1. En aub niet voor de poorten van de weilanden gaan parkeren. We komen anders niet op onze weien.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie