Skip to content

Pierre en Annie Kessels 65 jaar getrouwd

30 januari 2013 | 17:13

Pierre en Annie KesselsOp donderdag 24 januari vierden Pierre en Annie Kessels uit Nederweert hun 65-jarig huwelijk. Het briljanten echtpaar werd onder andere gefeliciteerd door het college van burgemeester en wethouders.

Pierre en Annie leerden elkaar kennen op een dansavond bij zaal van Otterdijk in Nederweert. De vonk sloeg over en ze besloten na een aantal jaar verkering in het huwelijksbootje te stappen. Pierre moest naar Indië als soldaat. Na zijn terugkomst zijn ze enkele maanden later voor de kerk getrouwd. Pierre verdiende de kost als metselaar en Annie verzorgde het huishouden.

“Het begon allemaal bij zaal van Otterdijk”

De eerste jaren woonde het echtpaar met nog twee gezinnen, iets wat heel gewoon was voor die tijd, in een oude kapelanie. Daarna zijn ze verhuisd naar de St. Lambertusstraat. Ook daar woonden ze met twee gezinnen in een woning.

Na enkele jaren verhuisden Pierre en Annie naar de St. Willibrordusstraat en hadden ze voor het eerst een eigen woning. Na een verhuizing van slechts zes weken naar Nederweert-Eind vonden Pierre en Annie een huis aan de Beuldersweg. Daar hebben ze meer dan vijftig jaar gewoond.

Het briljanten bruidspaar kreeg vier kinderen: Jo, Ton, Henk en Luud. Die zorgden weer voor zes kleinkinderen en inmiddels zijn er ook drie achterkleinkinderen. Annie houdt van winkelen en ‘pongelen’ in huis. Pierre gaat graag kaarten. Ook volgt hij sport op tv. Op dit moment wonen ze samen in een appartement in De Kloosterhof aan de Schoolstraat en deze locatie bevalt hen prima.

Tekst en foto: Gemeente Nederweert

Advertentie

3 Reacties

  1. Wat een leuk schrijven van mijn oom Pierre en tante Annie! Alleen jammer dat in de tweede alinia tante Annie, Mia noemen…..

    • Inderdaad, dat is slordig. Het is aangepast. Bedankt voor je reactie.

  2. VAN HARTE GEFELICITEERD MET DEZE MIJLPAAL (OM JALOERS OP TE ZIJN) IK WENS JULLIE NOG VEEL JAREN SAMEN MET KINDEREN EN KLEINKINDEREN IN GOEDE GEZONDHEID


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie