Skip to content

Weerterlandpas voor iedereen

Redactie
30 januari 2013 | 8:40

Advertentie

Weerterlandpas hand Nederweert en WeertIn juni vorig jaar hebben alle hoofdbewoners van woningen in de gemeente Nederweert en Weert een Weerterlandpas gekregen. De pas verving de oude milieupas, ook wel knipkaart genoemd. Komende maand krijgen ook alle huisgenoten vanaf 16 jaar en ouder een Weerterlandpas. Met ingang van 1 maart kan met deze pas gebruik gemaakt worden van de milieustraat.

Weerterlandpas voor
iedereen vanaf 16 jaar

Voor het gebruik van de milieustraat is de pas adresgebonden. Dat wil zeggen dat u de rechten van de milieustraat deelt op dat adres met de andere pashouders op datzelfde adres. De zes bezoeken (knippen) gelden dus voor alle inwoners op het adres. Stel dat uw zoon die bij u inwoont met zijn eigen pas gaat, dan gaat er ook van uw pas een bezoek (knip) af.

De reden dat iedereen een Weerterlandpas krijgt, is omdat deze straks ook bruikbaar is voor andere toepassingen en diensten (publiek en commercieel). We zijn daarover met partijen in overleg. In Nederweert is bij de uitgifte van strooizout al goede ervaring opgedaan met het gebruik van de pas. Maar u kunt ook denken aan de pas als abonnement voor het zwembad, de bibliotheek en andere culturele instellingen. Winkeliers in Weert werken op dit moment aan een spaarpuntensysteem voor houders van de pas.

Meer informatie vind je op de website van de gemeente Nederweert!

Advertentie

3 Reacties

  1. Zorg er nu eens eerst voor dat er op ekk adres tenminste 1 weerterlandpas is!!! Meer dan een half jaar later en na vele telefoontjes hebben wij er nog steeds geen! Waar gaat het fout!!
    Fam. Peeters

  2. Als de weerterlandpas voor meer doeleinden gebruikt gaat worden dan zou het niet verkeerd zijn als iedere inwoner van Nederweert boven de 16 jaar een pas krijgt. Dus man, vrouw en elk kind boven de 16 jaar per gezin, per adres.
    Nu moet je er voor zorgen dat de weerterlandpas thuis blijft liggen zodat degene die hem nodig heeft de pas kan meenemen. Wel zo makkelijk als je deze persoonlijk altijd bij je hebt.
    Fam. Hoeben

  3. @petra Iedereen krijgt nu ook een pas. Alleen geldt voor de milieu straat dat je 6 knipjes per woonadres krijgt maar die staan dus op alle passen bij mensen die op één adres wonen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie