Skip to content

Breezy Concerts presents: “The Harmony Two Tones “

Redactie
14 februari 2013 | 10:37

Advertentie

Breezy Concerts Op zaterdag 23 februari neemt Breezy Concerts de aftrap voor een uniek concert van The Harmony Two Tones, dit in de ‘Irish’ Wupspub van Nederweert.

Een band die zowel uit Belgen als Nederlanders bestaat, moet haast wel een dolle boel zijn, nietwaar? Het gezelschap dat zich The Harmony Two Tones noemt, geeft in een nostalgische opeenhoping van blues en country-achtige meligheid noch afkomst prijs. Hoewel deze muziek uit een heel ander tijdperk dateert, weten ze toch originele en eigentijdse composities neer te zetten, waarbij je vrij snel aan The Asylum Street Spankers moet denken.

Terug van weggeweest!

Enkele tragische liefdesballades roepen ook vergelijkingen op met iemand als Tom Waits. Hoogtepunten waren Belgium Rhythm and Bluesfestival Peer en Moulin Blues Ospel waar ze de tent zowaar op de kop zetten. Deze mannen uit België en Nederland brengen authentieke Rhythm and Blues, jumps, slowblues, jazzy nummers uit de jaren ’40 en ’50 en verdwaalde ska-nummers. Het ene moment waan je je in een bluesclub in Chicago en op het andere moment in de krochten van een grote stad!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie