Skip to content

Wederom fietsster beroofd van handtas

Glendi
19 februari 2013 | 13:16

Advertentie

Maandagavond is op de Louise de Collignystraat wederom een fietsster van haar handtas beroofd. Een onbekende man is naast de vrouw gaan fietsen en heeft in het voorbijgaan haar tasje weggegrist. De 52-jarige vrouw uit Weert fietste de man na en in een steegje bij de Albertina Agnesstraat heeft ze hem ingehaald. Ze heeft geprobeerd haar tas terug te pakken maar werd door de man verbaal bedreigd. Tijdens de confrontatie is de vrouw van haar fiets gevallen en gewond geraakt. De man is  hierdoor kunnen ontkomen. De beroving heeft plaatsgevonden tussen 17.15 en 17.30 uur. De politie komt graag in contact met getuigen via 0900-8844.

De vrouw achtervolgde de man vanuit de Louise de Collignystraat, over de Willem de Zwijgerstraat, het Oranjeplein, de Willem de Zwijgerstraat, Frederik Hendriksstraat tot in het steegje aan de Albertina Agnesstraat.

Later bleek dat eerder op de middag nog een beroving heeft plaatsgevonden. Een getuige meldde bij de politie dat hij had gezien hoe een oudere mevrouw op de fiets slachtoffer werd van een identieke beroving van haar tas. Ook deze vrouw fietste en haar tas werd uit haar mandje gegrist. Deze beroving heeft plaatsgevonden op de Willibrordusstraat. Deze vrouw heeft echter geen aangifte gedaan bij de politie. De signalementen van beide verdachten komen niet overeen, maar de politie wil desondanks graag in contact komen met de vrouw die op de Willibrordussstraat is beroofd. Via 0900-8844 is de politie bereikbaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie