Skip to content

CijferMeester Nederweert en Advies in Balans fuseren

Redactie
22 februari 2013 | 11:09

Advertentie

Cijfermeester Weert en NederweertRoel Hermans van CijferMeester Nederweert en Ankie Janssen van Advies in Balans uit Weert hebben vanaf 1 januari 2013 de krachten gebundeld onder de nieuwe naam CijferMeester Weert en Nederweert.

“Na twee succesvolle jaren was onze onderneming in Nederweert flink gegroeid, eind 2011 werd al besloten om te verhuizen naar een kantoorpand op de Pannenweg te Nederweert. De fusie met Advies in Balans verhoogt de kwaliteit van onze dienstverlening.  Ankie is geregistreerd belastingadviseur en dat betekent dus een flinke kwaliteitsimpuls op fiscaal gebied” aldus Roel Hermans.

“1 januari 2012 heb ik de activiteiten van  Advies in Balans opgestart, na een goede start verhoogt de fusie met het bedrijf van Roel Hermans de continuïteit van mijn activiteiten, door de aansluiting bij de CijferMeester formule zijn wij klaar voor de toekomst” aldus Ankie Janssen.

CijferMeester richt zich op mkb-bedrijven en zzp-ers, zeker in deze moeilijke tijden kan het zeer interessant zijn om de overstap te maken vanuit grotere en vaak duurdere accountantskantoren. “Door onze kleinschaligheid en lage overheadkosten zijn we toch vaak 30% tot 40% goedkoper” aldus  Hermans en Janssen.

Roel Hermans: “Fusie betekent een flinke kwaliteitsimpuls op fiscaal gebied”

U kunt bij CijferMeester Weert en Nederweert o.a.  terecht  voor het verzorgen van uw administratie, aangifte omzetbelasting, opstellen van periodieke cijfers en de jaarrekening en aangifte vennootschapsbelasting, aangifte inkomstenbelasting voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers, en het verzorgen van uw salarisadministratie en aangifte loonheffingen.

CijferMeester werkt met vooraf afgesproken prijzen  zodat uw als ondernemer nooit voor verrassingen komt te staan

CijferMeester loopt voorop op het gebied van automatisering, zo  is het mogelijk om de administratie zelf te verwerken in een online boekhoudprogramma of de gehele administratie digitaal aan te leveren, hierdoor heeft u enerzijds nog meer grip op uw administratie en daarnaast beperkt u hiermee natuurlijk nogmaals uw kosten.

Neem voor meer informatie of advies contact op met CijferMeester Weert en Nederweert, via 0495-844507  of r.hermans@cijfermeester.nl / a.janssen@cijfermeester.nl of bezoek voor meer informatie de website

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie