Skip to content

Reggefiber steunt actie 538 voor War Child

Redactie
2 maart 2013 | 11:09

Advertentie

Reggefiber steunt actie 538 voor War ChildReggefiber, het bedrijf dat glasvezel aanlegt in Nederland, steunt de actie ‘538 voor War Child’. Voor ieder afgenomen glasvezelabonnement in Nederweert wordt tijdens de actieperiode van 1 tot 30 maart € 12,- gedoneerd aan War Child. Daarmee krijgt een verlaten oorlogskind kans op een veilig bestaan.

Honderdduizenden kinderen raken door oorlogsgeweld gescheiden van hun ouders. Veel van deze oorlogskinderen worden uitgebuit als huisslaaf, prostituee of kindsoldaat. War Child helpt verlaten oorlogskinderen, komt voor ze op, en zorgt ervoor dat ze op een veilige manier weer kind kunnen zijn. Zodat ze hun nare ervaringen kunnen verwerken en een betere toekomst kunnen opbouwen.

Reggefiber: ” Zeg ook ‘ja’ tegen 538 voor War Child”

Daarom steunt Reggefiber samen met verschillende serviceproviders War Child. Voor ieder nieuw glasvezelabonnement wordt tijdens de actieperiode van 1 tot 30 maart € 12,- gedoneerd aan War Child. Daarmee wordt een verschil gemaakt voor duizenden verlaten oorlogskinderen. Op www.eindelijkglasvezel.nl wordt dagelijks de stand gecommuniceerd van het totaal aantal oorlogskinderen dat met glasvezel gesteund wordt. Alle inschrijvingen voor glasvezelabonnement gedurende de actieperiode tellen mee. Inschrijven kan online, bij de serviceproviders of in de glasvezelwinkel. De glasvezelwinkel is gevestigd aan de Brugstraat 31-33 in Nederweert.

Meer informatie over Reggefiber, de mogelijkheden van glasvezel en de actie ‘met glasvezel steunt u 538 voor War Child’ is te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie