Skip to content

Sint Lucie’s Majorettetrio Sharon, Bianca en Mariska winnen Goud

Redactie
7 maart 2013 | 17:31

Advertentie

Majorettetrio Sharon, Bianca en Mariska winnen GoudHet majorettetrio Sharon, Bianca en Mariska van Schuttergilde St. Lucie hebben een zeer succesvolle concoursperiode achter de rug. Samen met hun instructrice hebben ze het seizoen afgesloten met de Champions Trophy.

Dat je door veel trainen en inzet mee kunt draaien in de top van de majorettesport is wel gebleken. In oktober 2012 namen ze deel aan het concours in Bakel waar ze een plek op het kampioenenpodium haalden. Hierdoor plaatsten zij zich voor de Limburgse Kampioenschappen in Meijel.  Daar behaalden ze goud. Vervolgens werd op 15 december in Oss gestreden voor de Nederlandse Kampioenschappen. Ook hier behaalde het Marjorettetrio uit Nederweert-Eind goud.

Afgelopen zaterdag, 2 maart, werd afgereisd naar het Belgische Lommel waar door de muziekverenigingen Vlamo uit België en VNM Nederland een majorette/twirl-wedstrijd werd georganiseerd, het eerste ‘kampioenschap der lage landen’. Ook hier eindigden de meiden op de eerste plaats en konden ze de fel begeerde Champions Trophy mee naar huis nemen. Een zeer mooie afsluiting van het majoretteseizoen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie