Nederweert is rijk aan natuur, cultuur en historie. Maar Nederweert is ook rijk aan ondernemers die echte streekproducten kweken, telen of produceren. Met al deze producten kunnen we mooie en lekkere gerechten maken. Maar wat zijn die producten en wat kunnen we ermee?
Voor wat extra Omega 3 vetzuren die we hard nodig hebben in de sneeuw
Vitaalbroodje Zuid-Willemsvaart
Personen | 2 |
Bereidingstijd | 15 minutes |
Auteur | Marcel Bekx – Imperfection.nl |
Wat heb je nodig
- 2 Vitaalbroodjes
- 1 pak gerookte zalm
- 4 plakken Mozzarella
- 1 zakje gemengde slasoorten
- 2 gekookte eieren
- plakjes komkommer
- 1 rode ui
- olijven
- roomboter
Hoe maak je het
Snijd het broodje doormidden. Smeer een dun laagje roomboter erop. Leg de sla erop en schud hier de dressing over. Vervolgens drapeer je de zalm hierover en daar overheen leg je een aantal olijven, komkommerplakjes en mozzarella. Je pelt het gekookte ei en haalt het door de eisnijder en legt deze plakjes op het broodje. Maak de rode ui schoon, snijd hier uienringen van en decoreer het broodje hiermee. Maak dit alles op smaak met vers gemalen peper en Keltisch zeezout. Je kunt er eventueel nog een vers takje dille op leggen. |
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door:
Er zijn nog geen reacties geplaatst