Skip to content

Themadag Hout in Nederweert

Glendi
20 maart 2013 | 14:57

Advertentie

Themadag Hout NederweertOp 1 april is het themadag Hout in Nederweert. Deze hele dag zal geheel in het teken staan van hout en alle bijbehorende activiteiten. Op verschillende locaties zullen er in het centrum diverse zaagactiviteiten plaatsvinden.

Laat je 1 april verrassen

De themadag is voor jong en oud, zo kunnen kinderen op deze koopzondag bij een van de diverse motorzaagactiviteiten een boomschijfje ophalen. Dit schijfje kunnen ze vervolgens zelf versieren bij Le pommes. Dit gebeurt in samenwerking met ‘t Roosje.

Ook zal er in Nederweert een demonstratieteam van Stihl aanwezig zijn. Zij zullen onder andere te vinden zijn bij het raadhuisplein en zullen ook op verschillende plekken “Carving” demonstreren. Bij “Carving” worden met motorzagen verschillende figuren gezaagd die ook gekocht kunnen worden. In de verkoopstand van Stihl kunnen nog veel meer artikelen gekocht worden.

Op het Lambertushof zal Wout Zijlstra het Nederlands kampioenschap boomstamliften en boomstamtillen presenteren. Onder andere Jan Wagenaar, de sterkste man van Nederland 2007, zal hieraan deelnemen. De deelnemers strijden voor een prijzenpakket van ruim €750. Dit prijzenpakket is mogelijk gemaakt door een samenwerking met Storms Wijnhandel, Expert Nederweert, Hubo Duijts en Welness at Home.

Naast al deze activiteiten zullen de lokale horeca-ondernemers de bezoekers verrassen met diverse thema lekkernijen. Laat je ook verassen op 1 april, als je van eten “hout”.

Het Spectaculair HOUT-event wordt mogelijk gemaakt door Ondernemers Vereniging Nederweert en Stichting D’Ind-j Bringt-j.

Themadag Hout - Carving door Stihl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie