Skip to content

Eerste glasvezelaansluitingen in Nederweert geactiveerd

Redactie
22 maart 2013 | 10:58

Advertentie

Glasvezel ReggefiberInmiddels zijn de eerste woningen in Nederweert aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. De familie Nouwen uit Nederweert werd als eerste aangesloten op het netwerk van de toekomst.

Met de activering van het glasvezelmodem in de woning, kan de familie Nouwen direct genieten van de vele voordelen van glasvezel. Familie Nouwen heeft namelijk al gekozen voor een glasvezelabonnement bij serviceprovider Lijbrandt, die ook diensten als internet, televisie en telefonie via glasvezel levert. Voor de familie Nouwen was de keuze voor glasvezel snel gemaakt.

“We hebben gekozen voor glasvezel omdat het de toekomst is. We gaan ons glasvezelabonnement vooral gebruiken voor het snelle internet, zodat we makkelijk en snel foto’s kunnen versturen en filmpjes kunnen bekijken op YouTube. Daarnaast kunnen we nu televisie gaan kijken in HD kwaliteit. De keuze voor glasvezel hebben we gemaakt op advies van onze schoonzoon in Weert die al een glasvezelaansluiting had en na uitgebreid advies in de Reggefiber glasvezelwinkel.”, aldus de familie Nouwen.

Glasvezel:”Internet, televisie en telefoon”

De familie Nouwen beschikt nu over een eigen glasvezelkabel, die niet gedeeld hoeft te worden met de buren. Glasvezel kent een enorme capaciteit. Informatie reist met de snelheid van het licht, waarbij het verzenden net zo snel gaat als het ontvangen. Hierdoor kunnen ze genieten van zeer snel en stabiel internet dat geen enkele moeite meer heeft met grote bestanden, een superieur beeld en geluid op de tv en tal van interactieve diensten.

Voor vragen over de aanleg van glasvezel, de huisaansluitingen of de mogelijkheden van glasvezel kunnen bewoners terecht in de glasvezelwinkel aan de Brugstraat 31-33 in Nederweert.

Via: Dit is Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie