Skip to content

Ga eens op pad met een Verkenner

Redactie
29 maart 2013 | 12:36

Advertentie

Infowandeling over het Stiltegebied Kempen~Broek in het SmeetshofWil je eens op een bijzondere manier het GrensPark Kempen~Broek ontdekken? Ga dan eens op pad met een Verkenner.

9 juni start Daatjeshoeve

De mens is door de eeuwen heen vergeten welke rijkdom onze natuur voortbrengt. Een Verkenner neemt je mee op pad en gaat samen met jou op zoek naar de oorsprong van onze dagelijkse voedingsgewoontes en trakteert je geregeld op de geuren, kleuren en smaken uit de natuur.

Op 9 juni kun je starten vanaf de Daatjeshoeve aan de Heugterbroekdijk 34 in Nederweert. Wordt een echte spoorzoeker, proef de wildernis of kom op adem in de uitgestrekte natuur van het GrensPark onder begeleiding van een natuurexpert. Sta stil bij ervaringen die je alleen nooit zou opdoen. Leer ter plaatse weetjes bij over dieren en planten. Er is een vaste Verkenneractiviteit elke tweede en vierde zondag van de maand. Reserveren is niet nodig, kom gewoon op het afgesproken moment naar het trefpunt!

Kijk hier voor het volledige programma. De eerste activiteiten starten van zondag 14 april.

Deelnameprijs is 2 euro per persoon of 5 euro per gezin. Het GrensPark telt twee toegangspoorten en 5 onthaalpunten vanwaar de activiteiten afwisselend starten.

Ga eens op pad met een Verkenner

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie