Skip to content

Bert Vossen exposeert tijdens KunstinWeert

Redactie
7 april 2013 | 14:25

Advertentie

Bert Vossen Kunst in WeertBert Vossen uit Nederweert is een van de deelnemers aan KunstinWeert. KunstinWeert is een kunstroute door de binnenstad van Weert. Een maand lang staat de kunst er letterlijk in de etalage van bedrijven, instellingen en zelfs lege panden. Naast schilderijen, beeldhouwwerk en keramiek is er ook ruimte voor poëzie, fotografie en andere kunstvormen. De expositie is op 5 april geopend en zal de hele maand april duren.

Bert is na lange tijd weer actief met schilderen. Hij doet met 5 werken mee aan de kunstroute in Weert. Zijn werken zijn te zien op Langstraat 42 en bij boekhandel Tindemans aan de Langstraat 5 in Weert.

Bert Vossen: “Na lange tijd weer actief schilderen”

KUNSTINWEERT is een initiatief waarbij het publiek op een laagdrempelige manier kennis kan maken met de waarde van kunst, kunstenaars tijdelijk een podium wordt geboden en het ondernemersklimaat wordt versterkt. KUNSTINWEERT brengt al deze elementen bij elkaar door met een krachtenbundeling individuele talenten naar boven te halen waarbij kwaliteit voorop staat.

Meer informatie via de website

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie