Skip to content

Voortgang reconstructie Geenestraat

Redactie
9 april 2013 | 9:49

Advertentie

Voortgang reconstructie GeenestraatOndanks dat de weersomstandigheden de afgelopen weken niet ideaal waren, is aannemer Bloem Civieltechniek BV al flink opgeschoten met het werk aan de Geenestraat. Afgelopen week is een groot aantal bomen geplant.

Tijdens het leggen van de eerste gebakken stenen in het gebied, bleek dat deze onvoldoende vormvast waren en te grote maatverschillen hadden. Omdat ze voor het centrum een hoge kwaliteit nastreven, is in overleg met de aannemer en de leverancier besloten om de stenen te vervangen voor een vormvastere steen.

Voortgang reconstructie: “Nieuwe bomen voor Geenestraat”

De aannemer heeft extra ploegen ingezet om op schema te blijven. Inmiddels is ook een begin gemaakt met de herinrichting van de kruising Kerkstraat, Geenestraat en Staat. De afgelopen weken negeerde een aantal automobilisten de borden en de aangegeven omleidingroute. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. De gemeente vraagt iedereen de omleidingen te gebruiken en afsluitingen te respecteren.

Op de hoogte blijven van de herinrichting Brugstraat-Geenestraat? Kijkt u dan op Nederweert.nl of meld u via de site aan voor de digitale nieuwsbrief. Elke woensdag is er tussen 9.00 en 10.00 uur ook een inloopuur in de bouwkeet op de hoek Geenestraat-Lindenstraat.

 

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie